söndag 26 april 2009

Fårbuketten


I helgen har jag och mina scrappvänner varit i Rottne på scrappträff som ordnats av Landstoken. Vi har haft jätteskoj och det har verkligen varit givande genom kurser och så mycket inspiration ifrån alla som var där. En del nya saker är inköpta och en del nya alster är skapade som jag kommer visa här så småningom.

Först ut kommer kortet med "fårbuketten". Denna ide fick jag genom att besöka Petra Paradise, hon gjorde ett kort med en fårbukett för ett tag sedan och jag tyckte iden var så kul! Kortet är till en person som fyller femtio och som gillar får så det blir ju perfekt! Tack Petra för detta tips!

Den söta stämpeln med fåret kommer från Penny Black som jag har maskat för att få dem tätare ihop. Stjälkarna har jag målat själv med Promarkers. Kortet öppnas på mitten och bild två visar hur det ser ut inuti. Snälla Gunnie har visat mig hur man gör sådana här fina kort.

Jag blev väldigt nöjd med detta kort, det tog ett tag att göra men det var väldigt kul. Imorgon visar jag ett dopkort som jag gjort under helgen i Rottne.

Ha det bra!

Kram Madde

2 kommentarer:

Petra sa...

men åååååh vilka fina kort!! Blev extra förtjust i buketten med fåren!!! *hihi* Sååå himla sött med dom fåren!! ;)
Stor kram och TACK för att du vill lifta en av mina idéer! =)
//Petra
http://paradises.blogg.se

Gunnies Pysselhörna sa...

Hej Madde!
Kul att man kan visa någon annan något nytt, korttet är jättefint.
Kram Gunnie