torsdag 18 juni 2009

Här kommer lite nya kort...

Det har varit väldigt stressigt på jobbet den senaste tiden för att allt ska vara förberett innan semestern osv. Har därför inte hunnit vissa något nytt pysselobjekt men håll till godo för här kommer ett par stycken på en och samma gång...


Först ut kommer ett kort som är beställt till Nina som fyller 60 år, en dam i sina bästa år som gillar matlagning bland annat. Lägg märke till grytlapparna, tycker bara de är för sköna... : )
Stämpeln heter "Bakbus" och kommer från Skogstokiga.


Här är ett kort till lilla Nicoletta som fyller 3 år. Kortet är dubbelvikt så det öppnas på mitten. Har använt det mesta till detta kort; spellbinders, martha stewart punchen och det lilla bladet kommer från quickutz. Stämpeln kommer från Magnolia.


Kort nummer tre är beställt av en jobbarkompis som har en vän som ska åka till Tyskland och plugga, därav tysklandstemat. Stämplarna med "Ja må du leva-ringen" och "Resebus" kommer från Skogstokiga.



Sist men inte minst kommer ett riktigt tjejigt och rosa kort till Victoria som fyller 10 år. Stämpeln med tjejen med ballongerna kommer från Skogstokiga även den. Gå gärna in på Petras blogg här, finns massor med underbara stämplar och inspiration.

Sedan kan jag även rapportera att det är totalt fyra kattungar som har flyttat in hos min mor. De bodde tidigare på höloftet men av någon anledning tyckte kattmamman att det inte var tillräckligt tryggt där så hon har flyttat dem till pannrummet.
Ska till min mor imorgon, ska se om jag kan få nån av dem att fastna på bild...
Om ni är sugna på en liten kissunge så bara hör av er till mig... : )
De är färdiga för leverans om ca en månad...

Ha en helt underbar midsommarhelg!
(det ska jag ha :))

Många kramar Madde


2 kommentarer:

Louise sa...

Hej vännen

Så fina kort du gjort. Dom kommer bli så glad dom som får dom.

Å så spännande med kattungarna.
Hoppas dom fastnar på bild och att du kan visa någon / några av dom.
Tänk på att kattungarna måste vara 12 veckor innan dom får levereras.

Ha det bäst och var rädd om dig / er.

Kram Louise

Anneli sa...

Ojj här det det saker , så mycket kort som har hunnit med gjort . så underbara. Fastande för det översta . så mycket härliga detaljer. Men dom andra var också super härliga.

Krammm Anneli